Rebel

Anbefalet af Michelin og tildelt Bib Gourmand for sit høje gastronomiske niveau. Fokus på årstidens bedste råvarer, der nænsomt tilberedes af dygtige kokke under ledelse af køkkenchef Martin Hylleborg.

Adresse

Store Kongensgade 52, 1264 København K

Telefonnummer

33 32 32 09

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

I dag

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

I dag

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

I morgen

Udsolgt

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

I morgen

Udsolgt

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

mandag (25-09-2017)

Udsolgt

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

mandag (25-09-2017)

Udsolgt

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

tirsdag (26-09-2017)

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

tirsdag (26-09-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

onsdag (27-09-2017)

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

onsdag (27-09-2017)

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

torsdag (28-09-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

torsdag (28-09-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

fredag (29-09-2017)

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

fredag (29-09-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

lørdag (30-09-2017)

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

lørdag (30-09-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

søndag (01-10-2017)

Udsolgt

Rebels yndlingsgryde

Rebels yndlingsgryde med friske urter, sylt og brunet oksekød, på en bund af moste kartofler.

18 min. i ovn ved 180° Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

søndag (01-10-2017)

Udsolgt